Zoeken naar hbo opleiding sales

hbo opleiding sales
HBO Sales en Accountmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
U rondt de opleiding af met een praktijkgerichte opdracht. Behaalt u een voldoende, dan ontvangt u het diploma HBO Sales en Accountmanagement. Indien u eventueel verder wilt studeren en u voldoet aan de toelatingsvoorwaarden voor Bachelor, dan ontvangt u vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de HBO Bacheloropleiding.
Opleiding tot sales manager.
Opleiding tot sales manager. Een opleiding tot sales manager als zodanig bestaat niet. De meest gangbare opleiding voor aanstaande sales managers is Commerciële Economie. Een diploma CE aangevuld met aantoonbare ervaring in verkoop en management geeft je een uitstekende uitgangspositie om te solliciteren naar een functie als sales manager.
Afstudeerrichting Marketing Sales Hogeschool van Amsterdam.
Marketing Sales is de algemene afstudeerrichting binnen Commerciële Economie. Je kunt met deze brede afstudeerrichting beginnen, als je het eerste jaar minimaal 50 van de 60 studiepunten van de opleiding Commerciële Economie haalt. Als je Marketing Sales hebt gestudeerd, weet je niet alleen alles over de wensen en behoeften van klanten, je weet dit ook nog eens te vertalen naar verkoop en marketingactiviteiten.
Deeltijd Marketing en Sales HBO Opleidingen Avans Deeltijd.
Waarom verkoopt het ene product wel en het andere niet? De HBO marketing en salesgerichte opleidingen van Avans Deeltijd geven je het inzicht dat je nodig hebt bij de functies die je ambieert in de detailhandel. Misschien als ondernemer of leidinggevende, misschien als marketeer? Bekijk dan bijvoorbeeld de opleiding Commerciële Economie deeltijd! Commerciële Economie is bij uitstek de deeltijdopleiding voor verkooptalenten. Marketing, sales en accountmanagement zijn de ingrediënten waarmee je de basis legt voor een carrière in vrijwel elke commerciële functie.
Sales NCOI Opleidingen en Trainingen.
HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Sales. Bekijk deze opleiding Download de PDF. Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd. Download de PDF. HBO Bachelor Management specialisatie Commercieel manager. Bekijk deze opleiding Download de PDF. Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd.
Deeltijd Associate degree opleiding Sales Accountmanagement Hogeschool Rotterdam. Payoff.
English EN Zoeken Inloggen Sluit. Post hbo trainingen en cursussen. Gedrag en maatschappij. Media en ICT. Hulp bij studiekeuze. Studeren in Rotterdam. Projecten en publicaties. Over de hogeschool. Sales Accountmanagement deeltijd. Tweejarige Associate degree in het Nederlands, start in september. Passie voor sales en wil je leren hoe je dit toepast in je toekomstige salesbaan? Bij Sales Accountmanagement ben je aan het juiste adres. Deze opleiding maakt van jou de commerciële professional.
Sales Management: 29 HBO Opleidingen, Tests Artikelen.
Max: 8 HBO star 92, 6 ervaringen Opleiderscore: star 93, YEARTH Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 93, uit 2.147 ervaringen. Winnaar Beste opleider van Nederland 2017: 1 in Opleiding Onderwijs, 1 in Sport Vitaliteit, 3 in HR en 3 in Sales.
Sales ISBW.
Toon alle opties. Basisopleidingen MBO-niveau 1 Een basisopleiding is een praktijkgerichte opleiding op MBO-niveau en duurt 4-6 maanden U gaat aan de slag met vaardigheden en kennis die u al tijdens de opleiding kunt gebruiken in uw werk. Basisopleiding Sales en Accountmanagement. 6 maanden Basisopleidingen MBO-niveau. Praktijkopleidingen HBO Niveau 5 Met de praktijkgerichte opleidingen van ISBW gaat u direct aan de slag met de kern.

Contacteer ons