Zoeken naar sales opleiding hbo

sales opleiding hbo
HBO Sales en Accountmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
U rondt de opleiding af met een praktijkgerichte opdracht. Behaalt u een voldoende, dan ontvangt u het diploma HBO Sales en Accountmanagement. Indien u eventueel verder wilt studeren en u voldoet aan de toelatingsvoorwaarden voor Bachelor, dan ontvangt u vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de HBO Bacheloropleiding.
Deeltijd Marketing en Sales HBO Opleidingen Avans Deeltijd.
Waarom verkoopt het ene product wel en het andere niet? De HBO marketing en salesgerichte opleidingen van Avans Deeltijd geven je het inzicht dat je nodig hebt bij de functies die je ambieert in de detailhandel. Misschien als ondernemer of leidinggevende, misschien als marketeer? Bekijk dan bijvoorbeeld de opleiding Commerciële Economie deeltijd! Commerciële Economie is bij uitstek de deeltijdopleiding voor verkooptalenten. Marketing, sales en accountmanagement zijn de ingrediënten waarmee je de basis legt voor een carrière in vrijwel elke commerciële functie.
Afstudeerrichting Marketing Sales Hogeschool van Amsterdam.
Marketing Sales is de algemene afstudeerrichting binnen Commerciële Economie. Je kunt met deze brede afstudeerrichting beginnen, als je het eerste jaar minimaal 50 van de 60 studiepunten van de opleiding Commerciële Economie haalt. Als je Marketing Sales hebt gestudeerd, weet je niet alleen alles over de wensen en behoeften van klanten, je weet dit ook nog eens te vertalen naar verkoop en marketingactiviteiten.
Opleiding tot sales manager.
Opleiding tot sales manager. Een opleiding tot sales manager als zodanig bestaat niet. De meest gangbare opleiding voor aanstaande sales managers is Commerciële Economie. Een diploma CE aangevuld met aantoonbare ervaring in verkoop en management geeft je een uitstekende uitgangspositie om te solliciteren naar een functie als sales manager.
Sales NCOI Opleidingen en Trainingen.
HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Sales. Bekijk deze opleiding Download de PDF. Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd. Download de PDF. HBO Bachelor Management specialisatie Commercieel manager. Bekijk deze opleiding Download de PDF. Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd.
Sales Management: 29 HBO Opleidingen, Tests Artikelen.
Max: 8 HBO star 92, 6 ervaringen Opleiderscore: star 93, YEARTH Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 93, uit 2.147 ervaringen. Winnaar Beste opleider van Nederland 2017: 1 in Opleiding Onderwijs, 1 in Sport Vitaliteit, 3 in HR en 3 in Sales.
Deeltijd Associate degree opleiding Sales Accountmanagement Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Alle opleidingen Zoeken Inloggen Menu. English EN Zoeken Inloggen Sluit. Post hbo trainingen en cursussen. Gedrag en maatschappij. Media en ICT. Hulp bij studiekeuze. Studeren in Rotterdam. Projecten en publicaties. Over de hogeschool. Sales Accountmanagement deeltijd. Tweejarige Associate degree in het Nederlands, start in september. Passie voor sales en wil je leren hoe je dit toepast in je toekomstige salesbaan? Bij Sales Accountmanagement ben je aan het juiste adres. Deze opleiding maakt van jou de commerciële professional.
Sales ISBW.
Post HBO Strategisch Sales en Accountmanagement. 3 maanden Post HBO Opleidingen. HBO Programma's' 1. HBO Commercieel Management. 12 maanden HBO Programma's.' Een groot deel van de organisatie hangt af van goede sales. Dus van u, als salesmedewerker, accountmanager of medewerker commerciële binnen of buitendienst. Het opzetten en onderhouden van klantrelaties, onderhandelen en beïnvloeden of het afhandelen van klachten behoren tot het vak. Een sales opleiding van ISBW leert u alle ins and outs zodat u kunt opkomen voor de commerciële belangen van de organisatie en tegelijkertijd voldoet aan de vraag van de klant. Bekijk hieronder ons aanbod sales trainingen en opleidingen van ISBW.

Contacteer ons