Zoeken naar hbo sales en accountmanagement

hbo sales en accountmanagement
Deeltijd Associate degree opleiding Sales Accountmanagement Hogeschool Rotterdam. Payoff.
English EN Zoeken Inloggen Sluit. Post hbo trainingen en cursussen. Gedrag en maatschappij. Media en ICT. Hulp bij studiekeuze. Studeren in Rotterdam. Projecten en publicaties. Over de hogeschool. Sales Accountmanagement deeltijd. Tweejarige Associate degree in het Nederlands, start in september.
Opleiding: HBO Sales en Accountmanagement Springest.
HBO Sales en Accountmanagement. Goede" basis opleiding met toch een waardevol papiertje. Zit je in de B2B sales en heb je nog geen HBO papiertje, doe hem dan gewoon. Binnen 3 maanden ben je klaar en heb je echt wat opgestoken."
Scheidegger Opleidingen en Trainingen Scheidegger Opleidingen en Trainingen.
Heb je vragen? Je kunt ons op werkdagen bellen van 08.00 uur en 21.00 uur op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. HBO Leergang Sales en Accountmanagement.
Sales en Accountmanagement Hogeschool Rotterdam Studiekeuze123. Page 1. Page 1. Page 1.
Lees hierover meer in ons cookiebeleid. Over de opleiding Toelating selectie Tijdens de opleiding Tevredenheid Na afstuderen Contact. Created with Sketch. Sales En Accountmanagement Hogeschool. HBO Associate degree Economie en Bedrijf. Sales en Accountmanagement. Hogeschool Rotterdam Rotterdam. Created with Sketch.
Sales Accountmanagement ISBW.
En voldoe je verder aan de toelatingsvoorwaarden? Dan ontvang je vrijstelling voor de gelijknamige onderdelen uit het Bachelorprogramma. Zo kies je met deze opleiding niet alleen voor direct resultaat, maar houd je ook zicht op een verkort programma richting een volledige HBO Bachelorgraad. De opleiding Sales Accountmanagement duurt 3 maanden.
Opleiding HBO Accountmanagement, kort HBO-programma LOI.
Lees het interview. De opleiding HBO Accountmanagement is bestemd voor iedereen die zich in zijn commerciƫle functie bezighoudt met het onderhouden en uitbouwen van relaties met klanten en inkopende partijen. Dit kan zowel op de zakelijke als op de consumentenmarkt zijn.
Cursus Sales en accountmanager, leer de basis NHA.
In ongeveer twee maanden tijd leer je tijdens de korte cursus Sales en Accountmanagement wat er nodig is om als sales en of accountmanager aan de slag te gaan. De cursus is bij uitstek geschikt voor aanstaande managers die kennis willen opfrissen of verder willen met accountmanagement op HBO-niveau. Studieprogramma HBO Sales en Accountmanager.
HBO Sales en Accountmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
U rondt de opleiding af met een praktijkgerichte opdracht. Behaalt u een voldoende, dan ontvangt u het diploma HBO Sales en Accountmanagement. Indien u eventueel verder wilt studeren en u voldoet aan de toelatingsvoorwaarden voor Bachelor, dan ontvangt u vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de HBO Bacheloropleiding.

Contacteer ons