Meer resultaten voor opleiding sales en accountmanagement

opleiding sales en accountmanagement
HBO Sales en Accountmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
In dit praktijkgerichte programma ontwikkelt u inzicht in sales en accountmanagement. Topdocenten uit de praktijk maken deze opleiding erg boeiend. U schakelt constant tussen theorie en praktijk en besteedt aandacht aan zowel kennis als vaardigheidsaspecten. Zo gaat u in op accountmanagement met onderwerpen als accountanalyse en klantrelaties.
Sales Accountmanagement ISBW.
De volgende onderwerpen komen aan bod.: Sales en accountmanagement. Account en relatiemanagement. Relatie marketing en sales. Opstellen van een salesplan. De opleiding wordt afgerond met een praktische opdracht. Na een succesvolle afronding ontvang je het zeer gewaardeerde ISBW-diploma Sales Accountmanagement.
Basisopleiding Sales en Accountmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
De module Verkoop en effectiviteit sluit u af met een praktijkgerichte opdracht. Bij een voldoende beoordeling van de onderdelen ontvangt u het instituutsdiploma Basisopleiding Sales en Accountmanagement van MBO College van NCOI. Duur van de opleiding: 6 maanden. Varianten: Avond, dag, zaterdag.
Sales en Accountmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. Sales en Accountmanagement.
Scheidegger Opleidingen en Trainingen Scheidegger Opleidingen en Trainingen.
Kies dan voor onze opleiding MHBO Sales en Accountmanagement. Wil je nog een stapje hoger? Met de HBO Leergang Sales en Accountmanagement kun je uiteindelijk doorstromen naar een van de HBO Bacheloropleidingen. Zoek je een brede bacheloropleiding op dit vlak en wil je een baan met meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheden?
Scheidegger Opleidingen en Trainingen Scheidegger Opleidingen en Trainingen.
Het positioneren van de organisatie. Je wilt je op het gebied van sales en accountmanagement ontwikkelen op HBO-niveau. De opleiding is een goede basis als je wilt werken als keyaccountmanager of verkoopleider met meer verantwoordelijkheid. Deze opleiding wordt verzorgd op HBO-niveau.
Cursus Sales en accountmanager, leer de basis NHA.
In ongeveer twee maanden tijd leer je tijdens de korte cursus Sales en Accountmanagement wat er nodig is om als sales en of accountmanager aan de slag te gaan. De cursus is bij uitstek geschikt voor aanstaande managers die kennis willen opfrissen of verder willen met accountmanagement op HBO-niveau.
Deeltijd Associate degree opleiding Sales Accountmanagement Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Sales Accountmanagement deeltijd. Tweejarige Associate degree in het Nederlands, start in september. Passie voor sales en wil je leren hoe je dit toepast in je toekomstige salesbaan? Bij Sales Accountmanagement ben je aan het juiste adres. Deze opleiding maakt van jou de commerciƫle professional.

Contacteer ons