Resultaten voor sales en accountmanagement opleiding

sales en accountmanagement opleiding
Sales Accountmanagement ISBW.
De volgende onderwerpen komen aan bod.: Sales en accountmanagement. Account en relatiemanagement. Relatie marketing en sales. Opstellen van een salesplan. De opleiding wordt afgerond met een praktische opdracht. Na een succesvolle afronding ontvang je het zeer gewaardeerde ISBW-diploma Sales Accountmanagement.
Basisopleiding Sales en Accountmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
Als medewerker in een salesorganisatie dient u over veel vakkennis en uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden te beschikken. In deze praktijkgerichte opleiding verwerft u praktische en direct toepasbare kennis die u in een commerciële omgeving nodig heeft en gaat u op een uitdagende en inspirerende manier aan de slag met deze kennis. Deze opleiding is geschikt voor iedereen die interesse heeft in het vakgebied van sales en accountmanagement en een praktijkgerichte verkoopopleiding wil volgen.
Deeltijd Associate degree opleiding Sales Accountmanagement Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Sales Accountmanagement deeltijd. Tweejarige Associate degree in het Nederlands, start in september. Passie voor sales en wil je leren hoe je dit toepast in je toekomstige salesbaan? Bij Sales Accountmanagement ben je aan het juiste adres. Deze opleiding maakt van jou de commerciële professional.
Scheidegger Opleidingen en Trainingen Scheidegger Opleidingen en Trainingen.
Kies dan voor onze opleiding MHBO Sales en Accountmanagement. Wil je nog een stapje hoger? Met de HBO Leergang Sales en Accountmanagement kun je uiteindelijk doorstromen naar een van de HBO Bacheloropleidingen. Zoek je een brede bacheloropleiding op dit vlak en wil je een baan met meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheden?
Scheidegger Opleidingen en Trainingen Scheidegger Opleidingen en Trainingen.
Het positioneren van de organisatie. Je wilt je op het gebied van sales en accountmanagement ontwikkelen op HBO-niveau. De opleiding is een goede basis als je wilt werken als keyaccountmanager of verkoopleider met meer verantwoordelijkheid. Deze opleiding wordt verzorgd op HBO-niveau.
Cursus Sales en accountmanager, leer de basis NHA.
Werven en behouden. Van klantbeheer tot de sales funnel en van inkoopgedrag tot sales: leer anticiperen en pro-actief denken met de cursus Sales en Accountmanagement. Leer klanten werven en behouden. De wereld van sales en accountmanagement verandert in hoog tempo.
HBO Sales en Accountmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
In dit praktijkgerichte programma ontwikkelt u inzicht in sales en accountmanagement. Topdocenten uit de praktijk maken deze opleiding erg boeiend. U schakelt constant tussen theorie en praktijk en besteedt aandacht aan zowel kennis als vaardigheidsaspecten. Zo gaat u in op accountmanagement met onderwerpen als accountanalyse en klantrelaties.

Contacteer ons